• +90 ( 544 ) 275 15 19
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • 7/24

Sosyal Medya Uzmanlığı

Sosyal Medya Danışmanlığı

Ülkemizde giderek değer kazanan bir meslek haline gelmiştir. Son zamanlarda gücünü herkese gösteren Sosyal Medya da ,hizmet vermek ve Dijital Pazar da itibar kazanmak bir Kurum / Marka için son derece vazgeçilmez bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Dijital Pazarlama ve Sosyal medya uzmanlığı ülkemizde giderek değer kazanan bir meslek haline dönüşürken, kaynak azlığı ve profesyonel insan eksikliği sebebi ile birçok kurum/marka yanlış pazarlama stratejileri ile zor durumlara düşmektedir.

Freelance Grafiker olarak  Kurumunuzun / Markanızın Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama konusunda bir Strateji oluşturarak tüm Sosyal ortamdaki faaliyetleri içinde aktif bir şekilde yer almayı hedefler. Böylece beli bir dönem içinde  urumunuz/Markanız Dijital pazarında popüler hale gelir itibar kazanmaya başlar.

Dijital Pazarlama ve Sosyal medya danışmanlığı hizmetimiz yeni Sosyal medya trendlerini takip eder ve verdiği hizmetinize ek olarak uygular.

Freelance Grafiker Profesyonel Dijital Pazarlama ve Sosyal medya Ekibi ile hizmetinizde.

Ayrıca web tasarım, grafik tasarım projelerinizi sosyal medya uzmanlığı alanında birleştirerek gücünüze güç katmaktayız.

Image
Image
© 2024 Freelance Grafik Tasarım . Tüm hakları saklıdır. Web sitemizden izinsiz içerik kopyalanamaz.